Elling har gjenoppstått!

Ensomme Elling elsker scenen. Ingvar Ambjørnsen på sin første turne på 35 år.

Elling lever. Hvem trodde det etter at Ambjørnsen for tjue år siden sa at det aldri mer kom flere  bøker om Elling. Nå har han gjennoppstått. Han er på turne og han blogger. men, du kan ikke lese  hans blott på nettet. Nei, du må møte opp på et av stedene Elling kommer til. I morgen skal han  tilT ynset, så bærer det videre oppover til Trondheim. Dette må du få med deg. Elling er blitt 60 år. Han fremstår selvsiker på scenen. Nevrotisk er han enda.

– Ja, jeg har kjent alle han smerte på kroppen sier Ambjørsen som stortrives med og ha funnet igjen Elling. Samme med intervjuet Tom Stalsberg fremførte Ambjørnsen 7-8 små blogger skrevet av Elling selv foran over 150 fremøtte på bokbadet på Stange bibliotek.  Selv sier Ambjørnsen at han har hold seg i «hula» si i Hamburg i 35 år og at dette er hans andre turne i livet. Den forrige var med «Hvite Niggere».

– Er det noen mulighet for at andre av dine romankarakterer kan gjennoppstå? For eksempel Pelle og Proffen?

-Ja det skal du ikke se bort i fra svarer en varm og åpnen Ingvar Ambjørnsen på spørmsålet fra salen.  Han medgir også at Ellings blogger etterhvert kommer i bokform, men det blir ikke til uka, humrer han.